Skip to main content

Posts

Featured

airbnb : ALTERNATIF MELANCONG MURAH DAH BERBALOI

Aku mula kenal air bnb ni sebenarnya sebagai salah satu benchmarking untuk project kerjalah. sgt sgt user friendly dan user experience yang mantop. err.. korang paham user experience.. aku cadang nak tulis pasal ni .. tapi tak sempat lagi nak menulis, best pasal ni.. nnt lah erk aku share. eh . eh .. kita citer balik pasal  airbnb ni..okay Airbnb ni… Sekali try terus paham mcm mana nak booking and manage. kalau uoll nak try silalaah pakai thru link yang aku bg kat bawah ni. sbbnya aku pun dpt credit .. korang pun dapat credit $25 and boleh deduct masa uolls buat booking nnt. kalau you all p booking without link aku ni.. korang tak dpt apa2 tau… rugi rugi.. sbb dulu takde sapa promote pasal airbnb ni. So ingat tau link ni… ingat airbnb ingat aku hehehehhe.. https://www.airbnb.com/c/ejaafar?s=3&i=1 Tips mengunakan air bnb. 1. Set location and date check in and check out – mcm biasalahkan. 2. Pi kat set filter tu.. nak satu rumah ker.. share bilik ker .. or private ker 3. heheh RM or …

Latest Posts